Siirry suoraan sisältöön
uudet vedonlyöntisivut » Paf arvostelu

Paf arvostelu

Paf-arvostelu

Suomen maankamaralla on tunnetusti ainoastaan yksi ainoa laillinen toimija, jolla on monopoli pelitoiminnan järjestämiseen. Eräänlaisen pienen poikkeuksen yhtälöön tekee kuitenkin ahvenanmaalainen Paf, joka saa arpajaislain mukaisesti tarjota pelejä paitsi risteilylaivoilla, myös netissä. Pafin arvo vedonlyöntisivustona on sinänsä kiistämätön, joten olemme päättäneet arvioida myös Pafin puolueettomalla sivustollamme.

Paf on todella vanha toimija, joten uudet vedonlyöntisivut -kategoriaan se ei missään nimessä kuulu. Se perustettiin jo vuonna 1966 ja aloitti varsinaisen pelitoimintansa vuotta myöhemmin vuonna 1967. Moni tuntee Pafin parhaiten juurikin Ruotsin ja Tallinnan laivoilta, joissa sen pelit ovat monille rahapeleistä kiinnostuneille osa risteilymatkojen viehätystä. Merellä myös blackjackin ja ruletin kaltaiset pöytäpelit kuuluvat nimenomaan Pafin hallintaan.

Monikaan ei välttämättä heti edes osaisi arvata, että laivalla olevat automaatit ovat muun kuin Veikkauksen omistuksessa. Etenkin entisaikaan Pafin laitteet olivat muotoilultaan ja suunnittelultaan lähestulkoon kopioita supisuomalaisista verrokeistaan.

Mutta eipäs takerruta tässä arviossa liikaa Pafin yleistoimintaan, vaan käydään läpi nimenomaan firman vedonlyöntisivustoa!

Paf bonukset

Mikäli olet jo lukenut arvostelumme Veikkauksesta, varmasti tiedätkin, että aito ja oikea kotimainen yksinoikeustoimija ei jaa vedonlyönti- tai kasinoasiakkailleen minkäänlaisia vedonlyöntibonuksia. Paf on kuitenkin hitusen toista maata, vaikka mitään 100 % bonuksia ei täältäkään kannata olettaa.

Kun kirjoitimme tätä arvostelua, oli Pafilla vedonlyöntipuolella käynnissä kaksikin erilaista kampanjaan. Ensimmäisessä näistä arvottiin käyttäjille joka päivä ylimääräisiä 20 euron ekstrarahoja. Jos yksikin vetosi ratkeaa päivän aikana Pafilla, pääset mukaan arvontaan, jossa viidelle asiakkalle jaetaan ylimääräinen 20 euron potti.

Toisessa kampanjassa oli tarjolla erilaisia vakuutuksena toimivia payback-tarjouksia. Jos esimerkiksi lyöt vetoa jonkin jalkapallojoukkueen voitosta varsinaisella peliajalla, lupaa Paf palauttaa vedosta panoksen, jos vetosi päätyykin lopulta häviämään jatkoajalla. Vastaavanlaisia payback-vakuutuksia on luvassa myös useaan muuhun urheilulajiin, ja niihin kannattaa käydä tutustumassa suoraan Pafin vedonlyöntisivuilla!

Paf kohteet ja kertoimet

Pafilla on vedonlyöntiin kohteita ja kertoimia vaikka millä mitalla. Jalkapallo, koripallo, lentopallo, jääkiekko ja muut vastaavat lajit lienevät itsestäänselvyys, mutta lisäksi mukana on muutakin. Lacrosse, UFC ja jopa WWE:n tarjoama showpaini kuuluvat nimittäin täällä valikoimiin! Showpainin suurkuluttajina ja faneina voimme kertoa, että kyseisestä lajista ei ihan millä tahansa vedonlyöntisivustolla pääse vetoa lyömään!

Yleisesti ottaen Pafin kertoimet tuntuisivat olevan varsin vertailukelpoisia. Kannattaa siis aina kurkata vetoja lyödessä myös Pafin valikoimat. Koskaan ei kuitenkaan ole järkevää lyödä vetoa vain yhdessä paikassa, vaan kilpailuttaa läpi myös muiden sivujen tarjonta.

Paf maksutavat

Pafilla on tarjottavanaan yllättävänkin iso kirjo maksutapoja. Tavanomaisten nettipankkitalletusten lisäksi täällä onnistuu tallettaminen myös Siirto-palvelulla ja Skrillillä sekä jopa MobilePayllä. Paljon kätevämpää ei rahan siirtäminen siis voisi täällä olla.

Kotiutukset Pafilla kulkevat pelaajan suuntaan sulavasti päivässä tai parissa, kuten tietenkin odottaa saattaakin. Ylimääräisiä tunnistautumisia ei myöskään tarvita, mikä on aina mukavaa huomata. Kaiken muun hyvän lisäksi voitot ovat Pafilta aina verovapaita.

Luotettavuus ja turvallisuus

Paf on luotettavuudeltaan samaa tasoa kuin mitä Veikkaus tai oikeastaan mikä tahansa eurooppalaisella lisenssillä varustettu vedonlyöntisivusto. Pafin toiminta on todella tarkkaan valvottua, ja yrityksellä on nuhteeton ja puhdas historia vakavasti otettavana ja rehellisenä pelurina.

Asiakaspalvelu

Paf tarjoaa tukea monipuolisesta peräti kolmella eri keinolla. Voit joko lähettää Pafille sähköpostia, kirjoitella palveluhenkilöille chatissa tai jopa jättää soittopyynnön. Tuki on avoinna aina aamuseitsemästä kello yhteen yöllä eli kokonaisuudessaan 18 tuntia vuorokaudessa.

Paf kokemuksia

Paf-arvostelun yhteenveto

Pafia ei voi liiaksi suitsuttaa. Siinä missä Veikkaus ei ole lähtenyt ollenkaan mukaan minkäänlaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin, on Paf päättänyt hoitaa nämäkin asiat kunnialla. Vaikka tosiaan vedonlyöntibonukset, ilmaisvedot ja riskittömät vedot onkin pääasiassa jätetty muiden kansainvälisten toimijoiden huoleksi, on Pafillakin sentään muutama ässä hihassaan. Payback-tarjoukset eritoten tuovat pelien seuraamiseen mukavaa mielenrauhaa.

Kehuja täytyy antaa myös Pafin sivuston ulkoasulla. Sivuilla on nimittäin harvinaisenkin helppoa navigoida, sillä tekstit ja kentät eivät ole liian suuria. Asiakas saa kerralla nähtyä kaiken tarvittavan, joten haluttujen asioiden ja osioiden löytäminen ei koskaan tuota isoja hankaluuksia.

Kaiken kaikkiaan voimme hyvillä mielen suositella Pafiin tutustumista. Ainoa asia, mikä sinun tulee muistaa, on että jokainen isompi veto kannattaa aina kilpailuttaa. Ethän siis turhaan lyö Pafilla vetoa 2,00:n kertoimella, jos muualta on löydettävissä 2,50:n kerroin!