Siirry suoraan sisältöön
uudet vedonlyöntisivut » Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tervetuloa, rakas lukija!

Olet saapunut sivulle, jossa kerromme lisää meistä: tästä sivustosta vastuussa olevasta tekijäkatraasta.

Sivustomme uudet vedonlyöntisivut takana on sekä kaksi perustajajäsentä että kourallinen pelialaan vihkiytyneitä kirjoittajia. Täällä keskitymme avaamaan nimenomaan perustajajäsentemme historiaa ja taustoja. Molemmat jäsenet esittelevät itsensä alla.

Perustajajäsen #1: Liisa Rovanperä

Moikka kaikille! Meikäläisen nimi on Liisa Rovanperä, ja olen toiminut rahapelialalla nyt noin seitsemisen vuotta. Ensimmäisen kerran innostuin rahapelaamisesta tosin jo vuosituhannen alussa, kun ensimmäiset kansainväliset vedonlyöntisivut saapuivat Suomeen. Ihan ensimmäisenä muistan lyöneeni vetoa punavalkoisella Ladbrokes-sivustolla, jolla tuli tehtyä enimmäkseen jalkapallo- ja jääkiekkovetoja Suomen peleihin. Mitään hirveän suurta menestystä en koskaan peleissä saavuttanut, vaan löin vetoa enemmänkin viihdepuuhana kavereideni kanssa. Olen aina ollut kova sporttifani, joten vedonlyönti jotenkin sopi hyvin kuvaan.

Eräänä päivänä Ladbrokes yllättäen sulki ovensa suomalaisilta pelaajilta. Olin tuossa vaiheessa lyönyt vetoa sivustolla jo useamman vuoden, mutta nyt oli aika kääntyä ensimmäistä kertaa muiden sivustojen pariin. Saman tien sitten törmäsin siihen, että kaikki vedonlyöntisivut eivät suinkaan olleet tasaisen hyviä. Tuolloin vähitellen heräili ajatus sivustosta, jossa vertailtaisiin vedonlyöntisivustoja toisiinsa. Idea kuitenkin päätyi toteutukseen lopulta vasta usean vuoden päästä noista ajoista.

Perustajajäsen #2: Mika Vuorentaus

Minun tarinani on itse asiassa melko samanlainen kuin Liisalla. Aloitin nimittäin vedonlyöntiharrastukseni samoihin aikoihin vuosituhannen alussa, mutta aluksi tein sitä kotimaisella Veikkauksella. Muistan monesti ajaneeni jo aamusella kioskille kyselemään, mitä kohteita mahtaisi olla auki ja mitkä niihin olivat kertoimet. Siinä sitä sitten täytettiin säällä kuin säällä vetokuponkeja! Ensimmäiset vuodet taisivat mennä aika lailla tulosvetojen parissa, kun yritin veikkailla lopputuloksia ja sitä, kuinka kovasti Suomi löylyttää lätkässä muita maita. Yksi tärkeä periaate jo tuolloin oli, että koskaan ei saisi veikata Suomea vastaan.

Valitettavasti tulosvedot eivät tuohon aikaan oikein napsuneet kohdilleen. Eivätkä ne kyllä oikein ole sitä kohdallani muutenkaan koskaan tehneet. Mikään ammattivedonlyöjä en siis minäkään ole koskaan ollut, mutta palo alaa kohti on kytenyt jo pitkän aikaa. Kun Liisa sitten otti puheeksi rakkaan yhteisen harrastuksemme muuttamisen pieneksi liiketoiminnaksi, oli selvä homma, että tähän on pakko lähteä mukaan.

Kiitos kun olet mukana

Siinä oli Liisan ja Mikan tarinat. Minkälainen mahtaa olla sinun tarinasi?

Oli oma tarinasi tai kokemustasosi vedonlyönnissä millainen tahansa, olet enemmän kuin tervetullut sivustollemme. Olkoon yhteinen tiemme hauska, jännittävä ja hyödyllinen molemmille osapuolille!